Kies voor een gecertificeerde mediator

Het beroep mediator is niet beschermd, maar de titel MfN-mediator is dat wel. Het Kwaliteitsregister van de Mediatorsfederatie Nederland biedt u meer inzicht in de kwaliteit van het werk van de mediator.

De voorwaarden van het MfN-register

De basisvoorwaarden maken het verschil. Om onder het MfN-register te vallen, moet je als mediator voldoen aan de toelatingseisen. Je moet een basisopleiding hebben gevolgd, en geslaagd zijn. Ook leveren alle kandidaten een Verklaring omtrent het gedrag aan. Een MfN-mediator moet een passend beroepsprofiel hebben, waarbij de persoonlijke kwaliteiten een belangrijke rol spelen. Daarnaast gelden er permanente educatie-eisen. Dat houdt in dat MfN-mediators zichzelf continu bijscholen.

De klachtenregeling

Een bijkomend voordeel van MfN-mediators is dat u altijd gegarandeerd bent van een kosteloze klachtenprocedure. Maar de kans dat u die nodig zult hebben is bij MfN-mediators gelukkig minimaal.

Transparantie in mediatorschap

Ik vind het belangrijk om u op een open manier van dienst te zijn. Bekijk mijn informatie op de MfN-pagina, dan krijgt u een onafhankelijk beeld van mijn kwaliteiten en mijn arbeidsverleden.

Maar natuurlijk is de klik ook belangrijk. Daarom sta ik altijd open voor een gratis kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Henk van den Dungen

Van den Dungen Mediation
Van Dedemweg 5
6861BZ Oosterbeek

Kvk: 9050166

Privacy verklaring

Contactgegevens

06 502 63 200

 henk@vandendungenmediation.nlmailto:henk@vandendungenmediation.nl

Henk van den Dungen helpt u met het overbruggen van kloven bij echtscheiding, samenwerking,
bouw en leefomgevingsvraagstukken.