Mediation bij conflicten in de bouw

De bouw kent een sterk gesegmenteerde bedrijfskolom met een groot aantal partijen en diverse disciplines. Veel betrokken partijen hebben ieder een eigen belang, een eigen zienswijze en spreken een eigen taal. Het kan gaan om problemen op het gebied van kwaliteit, kosten en planning. Ik zet mijn ervaring graag in bij dit soort problematiek.


In verband met de coronacrisis is het mogelijk om het gehele mediation proces online uit te voeren.

Het voordeel van de ervaringsdeskundige

De belangrijkste partijen zijn opdrachtgevers, projectontwikkelaars, beleggers, Verenigingen van Eigenaren, architecten, adviseurs, aannemers, installateurs, toeleveranciers, onderaannemers, makelaars, kopers, verkopers en eindgebruikers. Ik ken de mores van de bouwwereld vanuit mijn ervaring in dit werkveld. Hierdoor weet ik ook hoe ik draagvlak kan creëren om de verschillende partijen in een conflict weer duurzaam bij elkaar te brengen.

Welke werkzaamheden voert Henk van den Dungen voor u uit?

Ik werk als:

  • bouwmediator om conflicten in een bouwproces op te lossen;
  • bindend adviseur voor de bouw, in het geval van onoplosbare conflicten rondom kwaliteit, kosten, planning of werkverdeling;
  • strategisch adviseur voor opdrachtgevers van bouwplannen;
  • stand-by mediator in het bouwproces, als meelopend mediator;
  • hulp bij de selectie en het opstarten van bouwteams.
Contact met Henk

PLAN EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Zoekt u een geschikte mediator in Arnhem die helpt bij bouwconflicten? Neem contact met mij op door onderstaand contactformulier in te vullen of door te bellen naar 06-50263200. Ik ben ook per mail bereikbaar: henk@vandendungenmediation.nl. Plan vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In verband met corona is een gratis kennismakingsgesprek digitaal en telefonisch ook mogelijk. Daarnaast heb ik ook veel ervaring met echtscheidingen in Arnhem, overheidssituaties en samenwerken.